BOOM

Het concept ‘BOOM’ ontstond enkele jaren terug vanuit een verlangen naar meer creatieve uitdaging en verplichte ons, als luie adolescenten, actief bezig te zijn met projecten waar we anders nooit aan zouden beginnen. Daarnaast gaf het ons ook een excuus om te handelen in naam van de wetenschap, tot grote bezorgdheid van onze moeders.

Het resultaat? Een skate-rail, een bad vol gelatine, een gebroken tv, twee zelfgemaakte snowboards, vijf herstelde computers, een youtube-kanaal en tot slot: uren ervaring met camera’s en videobewerkingssoftware, want alles moest uiteraard vastgelegd worden op film!

Naast al wat hierboven vermeld werd, zijn we beiden al van kinds af aan actief bezig met muziek en hebben elk in verschillende bandjes gespeeld, gaande van ‘De Coole Roenies’ tot en met ‘Buurland’. Echter kwam nooit ter sprake om zelf, als broers, een muzikaal project op te starten. Tot nu…

BOOM is een concept waarbij we oude en nieuwe pop-muziek in ons eigen accoustisch jasje steken. We zijn gewoon 2 broers die het plezier van het maken van muziek willen delen met een publiek.

 

Zaterdag 22 september 2018 om 20.30 u in Theater PEG  (deuren om 20 u)

Theatergezelschap PEG vzw - Vliegenstraat 32 - 2060 Antwerpen